01.03.2012 г.

Нов офис в гр. Благоевград

 Уважаеми клиенти! Имаме удоволствието да ви уведомим, че "УСПЕНИЕ" ООД отваря нов офис, позициониран в центъра на гр. Благоевград, на улица Чакалица (няма номер), намираща се в горния край на пазара.
 Гарантираме същото качествено обслужване, което предлагаме на клиентите си в гр. София, вече повече от година, на достъпни цени, съобразени с пазарните условия в региона.
 Повече информация можете да получите на посoчените координати във формата за контакти.
Нов офис в гр. Благоевград
Нов офис в гр. Благоевград
Нов офис в гр. Благоевград
28.12.2012 г.

УСПЕНИЕ Благоевград, посреща 2013 година в обновен офис

 Уважаеми Клиенти. Имаме удоволствието да Ви поканим в обновения офис на погребална агенция УСПЕНИЕ в гр. Благоевград. Адресът ни е старият и вече добре познатия на ул. "Чакалица" (в горния край на пазара).
 Ние поемаме ангажимента да сме до Вас, винаги когато е необходимо.
Нов офис в гр. Благоевград
14.10.2012 г.

Нова катафалка за нуждите на офис Благоевград

 Във връзка с подобряване качеството на предлаганите от нас услуги, развитието на агенцията и нуждата от специализиран автомобил тип катафалка за обслужване на Благоевград и региона, както и нарасналият обем на ангажиментите ни, ние от екипа на погребална агенция УСПЕНИЕ, имаме удоволствието да  представим на Вашето внимание, новозакупеният специализиран автомобил Mercedes-Benz на агенцията.
 Надяваме се с негова помощ да направим по-лека раздялата Ви, като окажем необходимите и заслужени почит, тържественост и уважение към покойния. 
Нов офис в гр. Благоевград
25.04.2013 г.

Обновяване на автопарка - нова катафалка и в офис гр. София

 Продължавайки развитието си и в следване на поставените цели за висококачествено обслужване, ние от екипа на погребална агенция УСПЕНИЕ, закупихме нова катафалка, предназначена за потребностите на офиса ни в гр. София. Инвестиция целяща повишаване на качеството на услугите ни свързани с организация на погребения и кремации.
Нов офис в гр. Благоевград